Välkommen till din
begravningsbyrå på Lidingö

Lidingö

Hallsénius Begravningsbyrå, Lidingö

På Hallsénius Begravningsbyrå på Lidingö träffar du Charlotta och Lotta. Här finns kunskap och engagemang men inga färdiga mallar eller fyrkantiga begravningar. Ingen begravning är den andra lik och vi vill alltid att du ska få ditt avsked så personligt som möjligt, oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården som ceremonin ska ske. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har. Vi stöttar dig gärna i valet av kista, urna, blommor, musik och gravsten. Och vi hjälper dig med minnesstunden – som du vill ha den. Varmt välkommen!

08-731 66 90
Våra medarbetare
Om oss

Om oss på Hallsénius Begravningsbyrå Lidingö

När en närstående dör är det många beslut som ska fattas och många praktiska frågor att ta ställning till. För många är det också första gången man ska planera eller delta på en begravning.

Hallsénius Begravningsbyrå är ett familjeföretag med lång tradition och erfarenhet, mitt i Lidingö centrum. Efter många år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar och vi vill hjälpa dig att få ta ett så personligt avsked av din närstående som möjligt. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta och avlasta dig precis så mycket eller lite som du vill. Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Det personliga mötet är viktigt och vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen. Tillsammans utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och dina närståendes önskemål.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Begravning på Lidingö

Begravning på Lidingö

När du behöver arrangera en begravning på Lidingö kan vi på Hallsénius Begravningsbyrå erbjuda både stöd och vägledning. Hos oss möter du människor med stor kunskap och lång erfarenhet och vi hjälper dig i alla delar. Tillsammans går vi igenom alla önskemål kring begravningen och skapar en fin ceremoni. 

På Hallsénius Begravningsbyrå kan vi erbjuda många olika typer av begravningar. Vanligast är kyrkliga eller borgerliga begravningar men vi anpassar oss efter önskemål och behov. För kyrkliga ceremonier kan vi ge förslag på vackra kyrkor och kapell, och för borgerliga begravningar finns många platser som passar för den som hellre önskar en icke-religiös atmosfär. Vi förstår vikten av att skapa en unik ceremoni som speglar den avlidnes liv och också blir en fin stund att minnas.

Varmt välkommen till oss på Hallsénius Begravningsbyrå. Våra begravningsrådgivare hjälper gärna till och finns alltid nära för dina frågor – oavsett om det gäller en begravning på Lidingö eller på annan plats.

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.