Om oss

Hallsénius begravningsbyråer har hjälpt till med begravningar i flera generationer

Föreställ dig en familj där de flesta har samma intresse, och att intresset handlar om att möta människor i sorg. Det kräver en stor portion empati och förmåga att förmedla trygghet. Utöver det ett äkta intresse för människor som befinner sig i en väldigt unik situation.

Veronica Hallsénius är regionchef och ansvarar idag för 6 Hallséniuskontor i Stockholm med omnejd. Begravningsbyråer finns i Täby, Vallentuna, Åkersberga, Nacka på Lidingö och Odengatan i Stockholms city. Under hennes vingar drivs även begravningsbyråer i Haninge och Tyresö. Av dem som jobbar på kontoren är många släkt med varandra och kollegor som anställts under åren har blivit som en del av familjen. Några kommer från andra familjeföretag – begravningsbyråer i Stockholm, som också drivits i generationer.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
Vår historia

Hallsénius historia

Hallsénius begravningsbyråer startade 1884 Grunden till begravningsbyråverksamheten las långt innan Veronica såg dagens ljus. Carl-Gustaf Hallsénius föddes 1903 och var begravningsentreprenör i över 60 år. I en artikel i Uppsala Nya Tidning (UNT) 1984 berättade han hur historien började. Att det var faster Josefin som startade hela begravningsverksamheten 1884 och att hon var en pionjär inom begravningsbranschen. Hallsénius fyllde således 100 år samma år som artikeln skrevs vilket idag innebär närmare 140 år av erfarenhet.

SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF