Om oss

Hallsénius begravningsbyråer har hjälpt till med begravningar i flera generationer

Föreställ dig en familj där de flesta har samma intresse, och att intresset handlar om att möta människor i sorg. Det kräver en stor portion empati och förmåga att förmedla trygghet. Utöver det ett äkta intresse för människor som befinner sig i en väldigt unik situation.

Veronica Hallsénius är regionchef och ansvarar idag för 6 Hallséniuskontor i Stockholm med omnejd. Begravningsbyråer finns i Täby, Vallentuna, Åkersberga, Nacka på Lidingö och Odengatan i Stockholms city. Under hennes vingar drivs även begravningsbyråer i Haninge och Tyresö. Av dem som jobbar på kontoren är många släkt med varandra och kollegor som anställts under åren har blivit som en del av familjen. Några kommer från andra familjeföretag – begravningsbyråer i Stockholm, som också drivits i generationer.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

Vår historia

Hallsénius historia

Hallsénius begravningsbyråer startade 1884 Grunden till begravningsbyråverksamheten las långt innan Veronica såg dagens ljus. Carl-Gustaf Hallsénius föddes 1903 och var begravningsentreprenör i över 60 år. I en artikel i Uppsala Nya Tidning (UNT) 1984 berättade han hur historien började. Att det var faster Josefin som startade hela begravningsverksamheten 1884 och att hon var en pionjär inom begravningsbranschen. Hallsénius fyllde således 100 år samma år som artikeln skrevs vilket idag innebär närmare 140 år av erfarenhet.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF