Välkommen till din
begravningsbyrå i Åkersberga

Åkersberga

Hallsénius Begravningsbyrå, Åkersberga

Välkommen till oss på Hallsénius Begravningsbyrå i Åkersberga. Hos oss finns engagerade rådgivare med lång erfarenhet av begravningar. Vi vägleder dig genom alla delar innan, under och efter begravningen. Det kan vara val av kyrka, kapell eller annan plats för ceremonin men också idéer kring blommor, musik och minnesstunden. Tillsammans ser vi till att ditt avsked blir ett fint minne. Varmt välkommen!

08-540 207 38
Om oss

Om oss på Hallsénius Begravningsbyrå Åkersberga

Som en liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen. Tillsammans utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många praktiska frågor att ta ställning till. Hallsénius Begravningsbyrå Åkersberga är ett familjeföretag med lång tradition och erfarenhet. Här möter du Lotta, Felicia och Madeleine. Som samtliga har många år i branschen och vet hur man löser det mesta som rör begravningar.

Hos oss är närheten och det personliga mötet viktigt. Vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har. Vi följer dig dessutom hela vägen, från första samtalet till själva gravsättning. Och vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta och avlasta dig precis så mycket eller lite som du vill. Tillsammans utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

Varmt välkommen att höra av dig!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Rosa ros med gröna blad
Begravning i Åkersberga

Begravning i Åkersberga

Behöver du hjälp med en begravning i Åkersberga kan det vara tryggt att veta att vi som jobbar på Hallénius Begravningsbyrå har lång erfarenhet. Våra rådgivare kan Åkersberga och alla delar av en begravning och vår roll är både att stötta och vägleda dig så att det blir både en personlig och minnesvärd begravning.

Vi erbjuder olika typer av begravningstjänster där kyrkliga och borgerliga ceremonier är vanligast men det går också att anpassa ceremonin efter unika önskemål och behov. 

Våra kyrkliga ceremonier kan äga rum i vackra kyrkor eller kapell och som medlem av Svenska Kyrkan betalar man vanligen ingenting för kyrka/kapell, präst eller vaktmästare. 

Våra borgerliga begravningar sker i en personlig och icke-religiös atmosfär och här är valfriheten stor kring olika lokaler och platser.

Stöd genom varje steg av planeringen

Våra begravningsrådgivare finns nära för att ge er stöd genom varje steg av planeringen. Oavsett om ni väljer en traditionell eller mer personlig ceremoni är vårt mål att skapa ett meningsfullt och respektfullt avsked.Vi förstår vikten av att skapa en unik ceremoni som hedrar den avlidnes liv men också ger tröst åt nära och kära.

Vill du ha en begravning i Åkersberga eller på annan plats är du varmt välkommen att kontakta oss.

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.