Välkommen till din begravningsbyrå i Täby

Hallsénius Begravningsbyrå, Täby

På Hallsénius Begravningsbyrå i Täby möts du av erfarna och engagerade rådgivare. Vi leder dig igenom alla delar av begravningen, t ex val av kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en möjlighet till ett minnesvärt avsked utifrån den avlidnes och dina önskemål. Hos oss är det du som väljer vad vi ska hjälpa till med.

08-544 732 80
Om oss

Om oss på Hallsénius Begravningsbyrå i Täby

När en närstående dör står du inför en plötslig och påtvingad situation. Mitt i sorgen förväntas du ta itu med en hel del praktiska frågor. Här kan vi på Hallsénius Begravningsbyrå Täby hjälpa dig

Efter många år i branschen vet vi på hur man löser det mesta som rör begravningar. Här möts du av erfaren och engagerad personal som vägleder dig i en svår stund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en möjlighet till ett minnesvärt avsked utifrån den avlidnes och dina önskemål.

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Här är det du som väljer vad och hur mycket vi ska hjälpa till med. Om du vill så följer vi dig hela vägen, från första mötet till själva gravsättningen. Vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har.

För oss är det också viktigt att du känner din trygg med att lämna över ansvar till oss. Därför har vi valt att vara tillgängliga när som helst du behöver, med jour dygnet runt. Vi finns alltid här.

I våra lokaler hittar du dessutom vår partner Verahill. Där jobbar erfarna jurister som både kan svara på familjejuridiska frågor och hjälpa till med upprättande av bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Rosa ros med gröna blad
BEGRAVNING I TÄBY

Begravning i Täby

När livet tar en oväntad vändning och du står inför behovet av att arrangera en begravning i Täby finns vi på Hallsénius Begravningsbyrå som ett pålitligt stöd. Våra erfarna begravningsrådgivare har stor kunskap och erbjuder vägledning både före, under och efter begravningen.

Kyrklig begravning i Täby

En kyrklig begravning sker oftast i en kyrka eller ett kapell och vill du ha en kyrklig begravning i Täby finns många alternativ. Du förhåller dig till kyrkans bestämda begravningsordning men är fri att välja vilka psalmer och vilken musik som ska spelas. En kyrklig begravning kan genomföras med kista eller urna och ceremonin följs ofta av en minnesstund. Vid gravsättningen sätts kistan eller urnan/askan ner i jorden alternativt strös askan i en minneslund eller på annan plats.  

Är man medlem i den svenska kyrkan betalar man vanligen ingenting för kyrka/kapell, präst eller vaktmästare. 

Borgerlig begravning i Täby 

Vid en borgerlig begravning finns inga måsten kring religiösa inslag och den kan anpassas helt efter den avlidnes önskemål och familjens behov. Vill du ha en borgerlig begravning i Täby kan vi hjälpa dig med både ceremonin och fina platser som kan passa dig.  

Oavsett om du väljer en kyrklig begravning, en borgerlig begravning eller någon annan typ av ceremoni är du varmt välkommen till oss på Hallsénius Begravningsbyrå i Stockholm. Vi hjälper dig att skapa ett minnesvärt avsked.

 

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.