Välkommen till din begravningsbyrå i Stockholm

Stockholm

Hallsénius Begravningsbyrå, Stockholm

På Hallsénius Begravningsbyrå i Stockholm möts du av medarbetare med lång erfarenhet och stort engagemang. Vi finns vid din sida innan, under och efter begravningen och stöttar dig i alla val inför begravningsceremonin – oavsett om den ska ske i en kyrka, i ett kapell eller på en annan plats. Vi hjälper dig med blommor, dödsannonsen och minnesstunden och vill du att begravningen ska ha ett visst tema bistår vi gärna med idéer och goda råd. Sedan drygt ett årt finns vi på Odengatan 102. Varmt välkommen!

08-545 426 50
Om oss

Om oss på Hallsénius Begravningsbyrå i Stockholm

Hallsénius är ett familjeföretag som startade i Uppsala redan 1884. Efter alla år har vi lång erfarenhet i alla delar kring begravningen och vet också hur man löser det mesta så att avskedet blir precis så som den avlidne och de anhöriga vill ha det. På Hallsénius Begravningsbyrå följer vi dig hela vägen, från första mötet till själva gravsättningen. Du hittar oss på Odengatan 102, nära S:t Eriksplan men Hallsénius finns också i Täby, Vallentuna, Åkersberga, Nacka och på Lidingö och kan hjälpa dig i hela Stor-Stockholm.

Vi vet hur det är. När en närstående dör står du inför en plötslig och påtvingad situation. Och mitt i den här sorgen ska du lösa en hel del praktiska frågor. Det är här vi kan hjälpa dig.

Hos oss på Hallsénius Begravningsbyrå brukar vi alltid säga: en sak i taget. Vår uppgift är att vägleda dig i en svår stund och vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta och avlasta dig precis så mycket eller lite som du vill.

Rosa ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.