Välkommen till din
begravningsbyrå i Nacka

Nacka

Hallsénius Begravningsbyrå, Nacka

Hos oss på Hallsénius Begravningsbyrå Nacka får du hjälp med rätt stöd och allt praktiskt innan, under och efter begravningen. Ingen begravning är den andra lik och tillsammans ser vi till att ceremonin blir precis så som du önskar oavsett om du vill ha en kyrklig, borgerlig eller annan typ av begravning. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig gärna i valet av kista, urna, blommor, musik och gravsten. Varmt välkommen!

08-586 12 400
Om oss

Om oss på Hallsénius i Nacka

När en nära går bort upplever många att allt stannar. Ändå måste man både fatta beslut och börja planera. Vi hjälper dig med rätt stöd och allt praktiskt innan, under och efter begravningen. Det viktigaste för oss på Klarahill i Nacka är att det ska kännas tryggt hela vägen.

Många gånger har man aldrig planerat en begravning och det är svårt att överblicka vad som måste prioriteras.Vi har erfarenheten och all den kunskap som krävs för att ta hand om allt som ska ordnas.

Praktisk hjälp kan till exempel vara bokning av kyrka eller annan lokal, dödsannons, blommor, sång och musik. Till minnesstunden behövs kanske catering. Vi stöttar dig i stort som smått, på det sätt som just du behöver.

Vår erfarenhet och auktorisation är viktiga garantier för din trygghet. Tillsammans skapar vi ett fint och personligt avsked oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården.

Vi finns även vid din sida när det gäller frågorna kring bouppteckning och arvskifte. På kontoret sitter vi tillsammans med Verahills jurister som har stor erfarenhet av allt det juridiska. Ekonomi och juridik går ofta hand i hand och det kan vara tryggt att veta att kunskapen finns nära om du behöver den.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer från norra Stockholm till Skåne. Alla medarbetare är auktoriserade och har stor lokal kunskap, vilket är tryggt om man önskar ha begravningen på annan plats.

Varmt välkommen!

Rosa ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.