Välkommen till din
begravningsbyrå i Vallentuna

Vallentuna

Hallsénius Begravningsbyrå, Vallentuna

Hos oss på Hallsénius Begravningsbyrå i Vallentuna får du hjälp med alla delar kring en begravning. Vi har lång erfarenhet av att skapa fina begravningar och minnen och vet vilka kyrkor och lokaler som passar för olika ändamål, oavsett vilken typ av begravning du önskar. Vi stöttar dig gärna i beslut kring kista, urna, blommor och musik. Vi hjälper också till med minnesstunden och kan ge goda råd kring den. Varmt välkommen!

08-511 703 82
Om oss

Om oss på Hallsénius Begravningsbyrå Vallentuna

När en närstående dör är det många praktiska frågor att ta ställning till. Hallsénius Begravningsbyrå Vallentuna är ett familjeföretag med lång tradition och erfarenhet. Vi hjälper dig med allt som rör begravningar.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Hos oss möter du Elisabet som efter många år i branschen vet hur man löser det mesta som rör begravningar.

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har.

Vi följer dig dessutom hela vägen, från första samtalet till själva gravsättning. Och vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta och avlasta dig precis så mycket eller lite som du vill. Tillsammans utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

Varmt välkommen att höra av dig!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Rosa ros med gröna blad
Begravning i Vallentuna

Begravning i Vallentuna

När livet plötsligt tar en oväntad väg och du behöver arrangera en begravning i Vallentuna finns vi på Hallsénius Begravningsbyrå som stöd. Våra begravningsrådgivare vägleder dig genom alla delar och har stor erfarenhet när det gäller att skapa personliga begravningar som speglar den avlidnes unika liv. Tillsammans planerar vi en fin och minnesvärd ceremoni. 

Kyrklig begravning i Vallentuna

För den som vill planera en kyrklig begravning i Vallentuna finns många fina kyrkor och kapell. Du förhåller dig till kyrkans begravningsordning men har friheten att välja psalmer och musik. Både kista och urna kan användas och ceremonin avslutas ofta med en minnesstund. Gravsättningen kan ske i anslutning till ceremonin eller senare. Vid ett medlemskap i Svenska kyrkan utgår vanligen ingen kostnad för kyrka/kapell, präst eller vaktmästare. 

Borgerlig begravning i Vallentuna

En borgerlig begravning skiljer sig från en kyrklig begravning genom att den inte behöver ha ett religiöst fokus. Här kan avskedet formas fritt i en personlig ceremoni helt enligt den avlidnes och anhörigas önskemål. Flexibiliteten kan skapa unika begravningar vilket för många känns både meningsfullt och respektfullt.

Vare sig du väljer en kyrklig begravning, borgerlig begravning eller en annan form av ceremoni, hälsar vi dig välkommen till oss på Hallsénius Begravningsbyrå. Vi stöttar dig i dina val och skapar ett minnesvärt och värdigt avsked.

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.